Onze menu's
20/3 Tienen
– Brandade van kabeljauw met een jus van langoustines
– Durochaasje met jeneverbes – truffel – lentegroentjes
– Moelleux
23/3 Dessel
– Gelakte lengfilet met prei en een puree van karnemelk en look
– Kalfsmedaillon – lichte mosterdsaus – lentegroentjes
– Cappuccino van chocolade en koffie
13/4 Olympic Charleroi C.F.
– Fris slaatje met mozzarella – feta – gebakken kabeljauw- vinaigrette van dille
– Saltimbocca met kaas – salie
– Sabayon van duvel en peer
20/4 URSL Visé
– Jonge heilbot – gele wortel – puree van rucola
– Kalkoenossobucco – tomaat – basilicum – gebrande sjalot
– Diplomate van witte perzik en appelsien
11/5 Union Namur
– Gemarineerde scampi’s – kokosmelk – curry
– Rundskogel – asperges – bearnaise
– Panne cotta – aardbeien – frambozencouli
Inschrijven kan via onderstaand formulier of via bart.van.echelpoel1@telenet.be