You are here

Sponsoring

IIn 2008 begon KSK Heist nog aan het seizoen als modale 4de klasser. 6 jaar later heeft KSK er vier seizoenen in 2de nationale op zitten. Dit om maar even duidelijk te maken dat de aanpassing zeer snel is moeten gebeuren met zeer hoge eisen op gebied van infrastructuur.

Nu is KSK klaar om uit te groeien tot een stabiele 2de klasser en om extra-sportief te zorgen voor de nodige omkadering. Dit kan natuurlijk alleen als er een goede synergie is tussen een gedreven bestuur met een gezond beleid, het gemeentebestuur en de sponsors, zonder de steun van de supporters te vergeten.

De eerste stap in die richting is reeds genomen door het gemeentebestuur met de uitbouw van het stadion. Deze investeringen zijn alleszins belangrijke om de toekomst van de vereniging te kunnen garanderen en ook de (regionale) bedrijfswereld mee te kunnen betrekken in dit project. Dit is enerzijds noodzakelijk om het jeugdvoetbal, dat zeer belangrijk is in de filosofie van de club, de ondersteuning te geven die nodig is op nationaal niveau. En anderzijds om de voetballiefhebber, pers en sponsors op een professioneler manier te kunnen ontvangen.

Deze nieuwbouw maakt het bovendien mogelijk om het stadion ook op niet wedstrijddagen te kunnen exploiteren. Er zijn 2 kleine vergaderzalen en zowel op de eerste als op de tweede verdieping een ruimte van 120m² met tal van mogelijkheden, zowel audio-visueel als culinair. Ideaal voor vergaderingen, incentives, privé feesten en communiefeesten. Een ruime parking en een synthetisch veld zijn hierbij extra troeven. Op zeer korte termijn is het ook de bedoeling om een nieuw ondernemersnetwerk in het leven te roepen.

Algemene return
  • Sterke belangstelling van de lokale en nationale pers. (GVA/Nieuwsblad/Laatste Nieuws / enz )
  • Aanwezigheid RTV (match van de maandag)
  • Eigen TV-circuit
  • Netwerking via de businessclub & ondernemersnetwerk
  • Constante bedrijvigheid op de club 7/7 : 400 jeugdspelers – G-voetbal - Damesvoetbal
  • Een club met een heleboel festiviteiten waar jong en oud welkom zijn
  • Events: mogelijkheid om extra reclame tijdens VIP-evenementen
  • Oefenwedstrijden tegen KV Mechelen / Lierse / Club Brugge.
jan.moons5@telenet.be
0475 / 32 30 57