You are here

Jeugd opnieuw afgelast (update 1/2 - 13u00)

NATIONALE
VOETBAL
31/01/2013 - 04/02/2013
Het Sportcomité Competities kondigt de volgende afgelastingen aan voor de periode gaande van donderdag 31/1 tot en met maandag 4/2/2013 :
1. Jupiler Pro League : algemene afgelasting van alle kampioenschapswedstrijden van de elitejeugd, alsook van de vriendschappelijke wedstrijden van deze ploegen.
Aangekondigde vriendschappelijke wedstrijden op synthetisch terrein worden wel toegestaan.
De kampioenschapswedstrijden van de eerste ploegen en Beloften gaan wel door.
2. Afdeling 2 Nat.: algemene afgelasting van alle kampioenschapswedstrijden van de nationale jeugd, alsook een algemene afgelasting van de vriendschappelijke wedstrijden (eerste ploegen, beloften/reserven, jeugd). Aangekondigde vriendschappelijke wedstrijden op synthetisch terrein worden wel toegestaan. De kampioenschapswedstrijden van de eerste ploegen en beloften/reserven gaan wel door.
3. Afdelingen 3 Nat. en 4 Nat.: algemene afgelasting van alle kampioenschapswedstrijden van de beloften/reserven en nationale jeugd, alsook een algemene afgelasting van de vriendschappelijke wedstrijden (eerste ploegen, beloften/reserven, jeugd). Aangekondigde vriendschappelijke wedstrijden op synthetisch terrein worden wel toegestaan. De kampioenschapswedstrijden van de eerste ploegen gaan wel door.
4. Dames Nationale : algemene afgelasting van alle vriendschappelijke wedstrijden. Aangekondigde vriendschappelijke wedstrijden op synthetisch terrein worden wel toegestaan. De kampioenschapswedstrijden van de eerste ploegen gaan wel door.
5. BeNe League : geen afgelastingen.

ANTWERPEN
VOETBAL
01/02/2013 - 07/02/2013
Voor de periode van vrijdag 01 februari 2013 tot en met donderdag 7 februari 2013 heeft het Provinciaal comité Antwerpen beslist over te gaan tot een algemene afgelasting van :
-alle kampioenschapswedstrijden en alle vriendschappelijke wedstrijden van reserven en jeugd
-de wedstrijden van de provinciale en gewestelijke jeugdprospectie
-de wedstrijden van het G-voetbal

De wedstrijden van de eerste elftallen Heren en Dames worden wel gespeeld, de scheidsrechter beslist ter plaatse.

Datum: 
31/01/2013