You are here

SAMENWERKING VTM EN K.SK. HEIST

Een tweetal weken geleden werd ons gevraagd onze medewerking te verlenen m.b.t. opnames voor de VTM-reeks “Familie”. De club zou figureren in de VTM-reeks Familie die elke dag omstreeks 20. 30 uur wordt uitgezonden op VTM. In de verhaallijn is het zo dat een van de hoofdpersonages Jelle Van den Bossche zogezegd deelt uit maakt van een voetbalclub.

We zien het personage dus in alle facetten in beeld komen: een training op het veld, een match die gespeeld wordt, ... enkele scènes in de kleedkamers.

Uiteraard voorziet dit voor onze club de nodige visibiliteit. De reeks “Familie” wordt dagelijks in prime time uitgezonden en wordt druk bekeken (+/- 800 000 kijkers). Onze locatie (veld en tribune) zal mooi in beeld gebracht worden alsook de ploeg zelf wordt in “the picture” geplaatst.

Dit is een kans om K.SK. Heist en onze hoofdsponsor Kovera op een andere wijze in beeld te brengen. Hier moeten wij met de ganse club achter staan.

De opnamedag zelf zou plaatsvinden op donderdag 13 september van +/- 18.00-04.00. Dit is een richtlijn van uren, maar kan in detail uitgelegd worden naarmate de opnames meer vorm krijgen. Hiervoor hebben we een 50 tal mensen nodig die willen figureren als publiek, dit publiek is nodig van +/- 20.00-04.00 uur.

Wie is er kandidaat-acteur, wie is hiervoor geïnteresseerd? Stuur een mail met naam, leeftijd en adres naar :
- sofiedottermans@zodiakbelgium.com
- dirk.poortmans@hotmail.com
met vermelding : samenwerking VTM/K.SK. Heist

De eerste 50 inschrijvingen worden weerhouden! Dus de boodschap is snel zijn!
Veel succes.
Het bestuur van K.SK. Heist