You are here

K.SK. Heist wafelverkoop 2018

Beste spelers, ouders, grootouders en sympathisanten,

Na de drie vorige succesvolle edities van onze KSK Heist wafeltjesverkoop, informeren we jullie graag over de start van onze vierde editie.
Ook dit jaar organiseren we de wafelverkoop vanuit alle geledingen van de club; jeugd, dames, G-ploeg, beloften en eerste elftal. Door al onze leden te betrekken hopen we wederom op een topeditie.

De opbrengsten zullen integraal gebruikt worden voor de werking van onze voetbalopleiding, materiaalaankopen en onderhoud van de infrastructuur van beide complexen zodat alle KSK ploegen hier baat bij hebben. Vorige seizoenen werd vooral geinvesteerd in trainingsmateriaal waaronder nieuwe duiveltjesgoalen, minidoelen, kegeltjes, netten ed…, Zo zullen de opbrengsten dit jaar gaan naar onze nieuwe grasmachine voor ons Itegem complex.

Familie, vrienden, buren en/of kennissen, …
er zijn vast wel mensen in je omgeving die verlekkerd zullen zijn op onze overheerlijke vanille– en chocoladewafels, kempische galetten mix, of misschien wel onze frangipanes. De wafeltjes en frangipanes zitten verpakt in een handige herbruikbare plastic box.

Overhandig bijgevoegd strookje met gepast geld in een gesloten omslag in de cafetaria tegen ten laatste zondag 25/3/2018. Schrijf per bestelling een strookje voor de koper, en bewaar het dubbeltje als verkoper.

Afhalen kan op het sportcentrum, zaterdag 7/4/2017 van 10 tot 12 uur en van 14 tot 16 uur.

Namens gans K.S.K. Heist van harte dank en op naar een topverkoop!

Datum: 
04/03/2018