You are here

K.SK Heist - Ladies Hoogte stage 2012

K.SK LADIES HEIST organiseert dit jaar voor al haar speelsters van 27 Juli tot 2 Augustus een (hoogte) stage in OOSTENRIJK. Het PITZTAL, een zogenaamd Inner-alpijns droogdal, behoort tot één van de neerslagarmste gebieden van Tirol. Het stadje WENNS in het PITZTAL zullen we bereiken na een busrit van ongeveer 870km. en zal het decor worden waar Jullie zweet, bloed en tranen (van blijdschap) zullen laten tijdens de voorbereidingen van het voetbal seizoen 2012 /2013.

Het vier sterrenhotel TSCHIRGANTBLICK te Wenns wordt Jullie verblijfplaats. De Familie Röck zal er voor zorgen dat Jullie in hun hotel “TSCHIRGANTBLICK” na de zware trainingen die Jullie te wachten staan weer volledig tot rust kunnen komen en kunnen genieten van alle luxe die hun hotel te bieden heeft. De prachtige kamers zullen worden verdeeld over 2 tot max. 3 speelsters.

De stage wordt geleid onder vakkundige leiding van Jullie bekwame trainers. Er zullen meerdere training faciliteiten ter beschikking staan en wedstrijden worden georganiseerd tegen locale ploegen zodat Jullie je eens kunnen meten tegen een buitenlandse tegenstrever en van Europees voetbal kunnen proevenVoor de ouders, familie, supporters en andere sympathisanten die graag een deel van deze leuke ervaring willen delen zal er mogelijkheid zijn om ter plaatse vakantie door te brengen. Afhankelijk van het aantal speelsters en begeleiders zal een (andere) locatie worden bepaald, in dezelfde prijsklasse en in de nabijheid van het “spelershotel” .

De geburen van het PITZTAL :
• In het oosten het veel drukkere ÖTZTAL, waar men via het TIMMELSJOCH ITALIE kan bereiken.
• In het westen het KAUNERTAL en het OBERINNTAL richting ZWITSERLAND via SAMNAUN en richting ITALIE langs de RESCHENPAS.

Wenns, met een gemeenteoppervlak van 29,6km² en ca. 2.020 inwoners, ligt in het Pitztal in een keteldal, aan de aftakking naar de Piller Höhe (gemeente Fließ
Het dorp laat zich elk jaargetijde van zijn mooiste kant zien. De aangename mogelijkheden van het dorp en zijn ideale, centrale ligging in het Pitztal nodigt gezinnen uit, evenals sportieve vrienden van de zomer- en wintervakantie naar een afwisselend en verkwikkend verblijf.

Tijdens de warme maanden ontvouwt het op een langgerekte bergrug gelegen dorpje die karakteristieke bekoring, die een zomer in het Pitztal zo onderscheidt. Bloeiende bergweiden en de vredige kenmerken van een alpine heuvellandschap schilderen dan een sfeerplaatje, dat talrijke stamgasten al sinds jaren altijd weer naar het centraal gelegen Pitztal trekt.

In de zomer beleven toeristen, en met name de trektochtenthousiasten op de talrijke trekpaden van lichte wandeltochten tot de veeleisende trektochten het verkwikkende “actief zijn” in de landschappelijke schoonheid van de bergen. Bezoek ook het Brandopferplatz aan de Piller Sattel.

Mogelijke activiteiten:

• Mountenbiken.
• Raften.
• Benjijumping.
• Kletteren.
• Wandelen.
• Zwemmen (openluchtzwembad te wenns, bergmeertje te Piller)
• Tennishal te Wenns.
• Vrijetijdscentrum.
• Etc.

Datum: 
25/07/2012