You are here

G-voetbal? Geïntegreerd voetbal!

De ‘G’ staat voor ‘Gehandicapten’ en voor ‘Geïntegreerd’ voetbal. Door voetbaltrainingen te organiseren op sportterreinen van reguliere voetbalclubs, door samen een pint te pakken in de voetbalkantine, door positieve beeldvorming en door jongeren met elkaar in contact te brengen, kan voetbal aanzetten tot de integratie van jongeren met een handicap!

G-voetbal is er voor iedereen: voor jongens en meisjes met een licht mentale en/of fysieke handicap, oud of jong, sportief of minder sportief. Iedereen is meer dan welkom om mee te doen met dit leuke spel.

G-voetbal is voetbal voor spelers met een handicap. Het reglement is aangepast zodat iedereen kan meedoen. Jongens en meisjes spelen samen G-voetbal. Het speelveld is kleiner en er wordt met 7 spelers per ploeg gespeeld. De duur van de wedstrijden is ingekort.

Voetbalclub K.S.K. Heist wil daarom onder de vleugels van Recreas (Recreatief aangepast sporten) de g-voetbal promoten.

Kom gerust eens kijken naar de wekelijkse training en misschien durf je dan ook de stap te zetten om in een leuk G-team te voetballen. De training is elke woensdag van 19u30 tot 20u30 en dit op het C-terrein van K.S.K. Heist.

Heb je nog vragen?

neem dan gerust contact op met :

Lions Recreas
G-Sport Provincie Antwerpen