You are here

Medisch kabinet

Spelers met een blessure kunnen zich aanmelden bij de clubkinesist (in het medisch kabinet onder de tribune) elke dinsdag van 19.30-20.30h.

Dit gebeuren heeft als doel een advies te geven over al of niet verdere behandeling of noodzaak tot doktersbezoek. Dit bezoek is individueel per speler, gelieve hier geen groepsgebeuren van te maken. Indien er verdere behandelingen noodzakelijk blijken (bv.doktersbezoek, kinesitherapie na doktersvoorschrift), zijn deze niet gratis.

Een communicatieformulier medische opvolging zorgt ervoor dat de trainer op de hoogte is wanneer en hoe er terug kan hernomen worden op training en/of wedstrijd. De speler kan, om persoonlijke redenen, gebruik maken van verzorging buiten de medische staf van K.SK.Heist.

De speler dient zich dan wel, indien hij speelklaar is, te melden bij de kinesist van K.SK.Heist (in het bezit van het communicatieformulier behandelende geneesheer en/of kinesist). Geen enkele speler hervat de trainingen of wedstrijden zonder overleg met de medische staf en/of trainersstaf.

De leden van het medische team van K.SK.HEIST dragen geen verantwoordelijkheid, noch medisch, noch organisatorisch voor externe adviezen, aangevraagd zonder verwijzing door één van hen. De eventueel geraadpleegde extern, dient de door hem georganiseerde behandeling volledig af te ronden.

Download hier de procedure bij sportongeval